Συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, η ακροαματική διαδικασία για το τετραπλό φονικό Αγίας Νάπας, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι Θεοφάνης Θεοφάνους, άλλως Καλοψιδιώτης, το ζεύγος Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου και ο Yani Vogli, ένας εκ των εκτελεστών. 

Κατά τη σημερινή διαδικασία, συνεχίστηκε η κυρίως εξέταση του εκ των μελών της ανακριτικής ομάδας για το τετραπλό φονικό, λοχία του ΤΑΕ Επιχειρήσεων Αρχηγείου Κωνσταντίνου Ξάνθου, ο οποίος μεταξύ άλλων χειρίστηκε τον ισοβίτη Χαράλαμπο Ανδρέου, με τη λήψη καταθέσεων και την υπόδειξη σκηνών.

Ο κ. Ξάνθου, ερωτηθείς αναφορικά με την έρευνα που έγινε στο κλαμπ Toga – Toga, ιδιοκτησίας του δεύτερου κατηγορούμενου Παναγιώτη Πένταυκα, ανέφερε ότι η Αστυνομία έψαχνε «κουκούλες, σχέδια διαφυγής και οτιδήποτε σχετιζόταν με τον φόνο».

Παράλληλα, ο μάρτυρας τόνισε, πως δεν αντιλήφθηκε ότι υπήρχαν κάμερες παρακολούθησης στο χώρο στάθμευσης του Toga – Toga και απευθυνόμενος στον δικηγόρο του ζήτησε εάν υπάρχουν κάμερες να τις δώσουν στην Αστυνομία για εξέταση.

Παράλληλα, σε προηγούμενη δικάσιμο, κατά την εξέταση του μάρτυρα, μέλους της ανακριτικής ομάδας για το τετραπλό φονικό κ. Παπαγεωργίου, σε ερώτηση που του έγινε για τις κάμερες ασφαλείας, ο ίδιος απάντησε ότι αντιλήφθηκε ότι υπήρχαν κάμερες ασφαλείας τόσο στο υποστατικό, όσο και στον χώρο στάθμευσης, παρόλα αυτά δεν θεώρησε σκόπιμο να τις παραλάβει.

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 22 Μαΐου.