Τα επόμενα 24ώρα θα ξεκαθαρίσει το πότε θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Ανααστασιάδη με τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, ανέφερε ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας.

Σε δηλώσεις στον Super sport fm και στην εκπομπή «Καλημέρα με άποψη», ο κ. Πάλμας σημείωσε ότι είναι θέμα ημερών η συνάντηση των δυο ηγετών λέγοντας πως αυτή πιθανώς να μην περιοριστεί μόνο στη συζήτηση για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα Ελίζαμπεθ Σπέχαρ και πιθανώς μετά από αυτή τη συνάντηση θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία συνάντησης των δυο ηγετών.

Πάντως όπως μετέδωσε το TVONE χθες βράδυ,  η Τζέιν Χολ Λουτ ενημέρωσε μέσω γραπτού σημειώματος τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις θέσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών .

Κατά τις δηλώσεις του στον Super sport fm ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα για την Αμερικανική Βάση στην Κύπρο, παρέπεμψε στις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.