Την άφιξη του 6ου αεροσκάφους της που θα εμπλουτίσει περεταίρω το στόλο της και θα προσφέρει στο επιβατικό κοινό μια διευρυμένη επιλογή προορισμών ανακοινώνει η Cobalt.

Το νέο Α320-232 που έχει εγγραφεί ήδη στο μητρώο αεροσκαφών της Κύπρου με τον αριθμό 5B-DDC, φέρει τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρείας και θα ενσωματωθεί άμεσα στο πτητικό της πρόγραμμα, με στόχο να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της σε ζήτηση αεροπορικών θέσεων.

Συγκεκριμένα, το νέο της αεροσκάφος της Cobalt προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας το περασμένο Σάββατο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να  πραγματοποιήσει την πρώτη του πτήση.

Το νέο A320-232 αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά εκμίσθωση του παγκόσμιου κολοσσού GE Capital Aviation Services (GECAS) στην Cobalt, γεγονός που καταδεικνύει την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία της εταιρείας.

Ο ρόλος του τουρισμού της Κύπρου είναι καταλυτικός και επηρεάζει το σύνολο της οικονομίας και ως εκ τούτου η Κύπρος ως νησί εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον ισχυρό τομέα των αερομεταφορών.

Το όραμα της εταιρείας ήταν και παραμένει η ανάδειξη της Κύπρου σε τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο και η μετατροπή της χώρας μας σε περιφερειακό κόμβο αερομεταφορών.

Με τον συνεχή εμπλουτισμό του στόλου της, η Cobalt κάνει πράξη τη δέσμευση της προς το επιβατικό κοινό για διεύρυνση και επέκταση του δικτύου της  στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη.

Τα νέα αεροσκάφη με τα οποία η Cobalt εμπλουτίζει το στόλο της, προσφέρουν περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό, ενισχύουν τη σημαντική βάση των δεξιοτήτων της αεροπορίας της Κύπρου και παράλληλα δημιουργούν και ευκαιρίες για αύξηση της απασχόλησης στη χώρα μας.

csolxklcikfif.jpg