Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλησε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στον εντοπισμό του πατέρα του, ο γιος του Αδάμου Σοφοκλέους, Φώτης Βασιλείου. 

Στην ανάρτησή του, ο κ. Βασιλείου σημειώνει πως τον πατέρα του βρήκε ο Γιώργος Νεοφύτου, ο οποίος τον ακινητοποίησε και τους ειδοποίησε. 

"Μετά από ομιλία μαζί του, αρνήθηκε να παραλάβει τη αμοιβή η οποία προσφέρθηκε!", αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, ενώ ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στον εντοπισμό του πατέρα του. 

"Ξέρετε, μέσα στο άγχος της καθημερινότητας ξεχνάμε καμία φορά τα βασικά, ότι έχουμε την υγεία μας και ότι μπορούμε να έχουμε τους ανθρώπους που αγαπούμε, κοντά μας. Όπως φαίνεται με τη βοήθεια του Θεού και των συνανθρώπων μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα που φαίνονται αδύνατα. Σας ευχαριστώ για την πίστη που δείξατε.Τέτοια δείγματα ανθρωπιάς είναι σπάνια, και εγώ προσωπικά είμαι περήφανος που είμαι μέλος της κοινωνίας μας, ανάμεσα σας", τονίζει στο μήνυμά του ο Φώτης Βασιλείου.

Υπενθυμίζεται πως ο Αδάμος Σοφοκλέους είχε εντοπιστεί στον Ύψωνα το πρωί, ενώ έλειπε από το χώρο διαμονής του από την περασμένη Τρίτη.