Το φετινό φθινόπωρο στο wagamama εκτός από απολαυστικό θα είναι και ιδιαίτερα γλυκό. Αφορμή φυσικά είναι η ανανέωση του καταλόγου των γλυκών με νέες επιτυχημένες συνταγές που έχουν ήδη αγαπηθεί στην Αγγλία και πλέον ετοιμάζονται να κατακτήσουν και τις υπόλοιπες χώρες. Στην αλλαγή αυτή πρωταγωνιστούν το chocolate layer cake και το yuzu lemon tart.

To chocolate layer cake είναι ένα πλούσιο γλυκό όπου οι στρώσεις σοκολάτας και φουντουκιού σε συνδυασμό με παγωτό βανίλια θα σας χαρίσουν ένα ιδανικό κλείσιμο για το γεύμα σας και τα έντονα αρώματα σοκολάτας θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε ακόμα και αν είχατε μια έντονη ημέρα. 

Στο yuzu lemon tart συνδυάζονται η ασιατική και δυτική ζαχαροπλαστική. Οι έντονες εσπεριδοειδείς νότες του yuzu, του λεμονιού και του σμέουρου συνυπάρχουν σε μία μικρή αλλά ιδιαίτερα απολαυστική τάρτα.

jjhjk.JPG

Η ανανεωμένη επίσης παρουσίαση αλλά και οι νέες γεύσεις παγωτού θα σας κερδίσουν και θα καλύψουν την γευστική σας παλέτα καθώς προσφέρονται κλασικές αλλά και εξωτικές γεύσεις με το coconut reika να κλέβει την παράσταση!

Λευκωσία | Θεμιστοκλή Δέρβη 16, 1066 Λευκωσία

Λεμεσός | Μαρίνα Λεμεσού, 3601 Λεμεσός

Πάφος| 1oς όροφος Kings Avenue Mall, 8046 Πάφος

Αγία Νάπα| Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III 28, 5330 Αγία Νάπα