Επί την ευκαιρία του εορτασμού των 2 ετών παρουσίας και αντιπροσώπευσης της Maserati στην Κυπριακή αγορά, η FLC MODENA AUTOMOBILE LTD τίμησε τους εκλεχτούς προσκεκλημένους της με μια λαμπερή δεξίωση όπου ακολούθησε παρουσίαση του Levante, του πρώτο SUV στην εκατοντάχρονη ιστορία της εταιρίας. Η παρουσίαση, η οποία έτυχε και υποστήριξης του Ιταλού Πρέσβη, HE κ. Guido Cerboni, διεξήχθη και έκλεισε με επιτυχία στον ιστορικό χώρο Carob Mill Λεμεσού.

Το νέο μοντέλο ολοκληρώνει την υπάρχουσα γκάμα των σεντάν και σπορ αυτοκίνητων, προσθέτοντας επιλογές ανάμεσα στα μοντέλα Quattroporte, Ghibli, GranTurismo και GranCabrio. Ο σχεδιασμός του Levante διαθέτει σαφείς συσχετίσεις με το εμπορικό σήμα της Maserati και του διακριτικού Ιταλικού χαρακτήρα που διατηρεί η εταιρία. Η υπογραφή του σχεδιασμού Maserati είναι σαφώς ορατή στους τρεις πλαϊνούς θρυλικούς αεραγωγούς στα εμπρός φτερά. Σε τεχνικό επίπεδο, το σασί του Levante έχει σχεδιαστεί για να συνδυάσει το εξαιρετικό on-road performance και χαρακτηριστικό της κάθε Maserati με απαράμιλλο χειρισμό ακόμα και σε πολύ χαμηλής πρόσφυσης και σε εκτός δρόμου επιφάνειες.

Το νέο SUV μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα πολύ ολοκληρωμένο και πλούσιο standard πακέτο, με όλες του τις εκδόσεις να διαθέτουν: εξελιγμένη ηλεκτρονική ανάρτηση με ελεγχόμενες πηγές απόσβεσης και ελατήρια, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορα επίπεδα: "Q4" έξυπνη all-wheel οδήγηση και 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ειδικά βαθμονομημένα για το νέο SUV. Όταν πρόκειται για μονάδες ισχύος, το Levante εξοπλίζεται με συμβατό κινητήρα Euro-6 βενζίνης ή πετρελαίου.

To Maserati Levante κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο. Τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν ήδη βγει από τη γραμμή παραγωγής και έχουν ήδη κυκλοφορήσει.