Η Δήμητρα γλυτώνει παρά τρίχα από την φωτιά, και λιποθυμώντας βλέπει τον Άγη μέσα στις φλόγες και νομίζει ότι είναι νεκρή! Ο πανικός από τον κίνδυνο, την κάνει να καταλάβει πόσο καταλυτικά έχει αλλάξει και πόσο έχει αγαπήσει την Ζωή… που στην κυριολεξία έχει γίνει η ζωή της. Η Δήμητρα πλέον έχει γίνει μια ολοκληρωμένη μάνα! 

Ο Πάνος δίνει διαταγή και συντονίζει διαφορετικές ομάδες έτσι ώστε να γίνουν συγχρονισμένες συλλήψεις !  Βρίσκουν τον Ηλία νεκρό στο γραφείο του! Ο δαιμόνιος Δρούσης έκλεισε την αυλαία της ζωής του με μια θεαματική αυτοκτονία! Την ίδια ακριβώς στιγμή  κάνουν εισβολή στο σπίτι της Νίνας και την συλλαμβάνουν σε χρόνο ρεκόρ με την κατηγορία ότι είναι ο «Τραγικός Βαρόνος των ναρκωτικών» Λούπο!  Συγχρόνως στο σπίτι του Αντώνη και ενώ εκείνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τον έρωτά του για την Ανίτα , γίνεται βίαια εισβολή αναπάντεχα,  σπάνε την πόρτα και συλλαμβάνουν την Ανίτα μπροστά στα   μάτια του!  Εκείνος έκπληκτος ανακαλύπτει ότι τόσο καιρό ήταν ερωτευμένος με τον δολοφόνο του παιδιού του … τον Λούπο. Η μοίρα για ακόμα μια φορά έπαιξε μαζί του και πλέον ο Αντώνης μένει πραγματικά μόνος …. κενός και απελπισμένος.

Ο Άγης πηγαίνει στο νοσοκομείο με σκοπό να διεκδικήσει την Δήμητρα και έξω από το δωμάτιο που την έχουν, ακούει τον γιατρό να ανακοινώνει στον Κώστα ότι η γυναίκα του είναι έγκυος Ο Άγης καταρρέει . Ο Γιάννης μαθαίνει ότι η Μάνια ελευθέρωσε την Σούλα και αμέσως μετά μαθαίνει ότι βρήκαν το πτώμα της μαστροπού πεταμένο έξω από ένα παλιό και εγκαταλελειμμένο ορφανοτροφείο! Κάνει τον συνειρμό στο μυαλό του και είναι σίγουρος  για το ποιος είναι ο δολοφόνος   .. Ξεκινάει γεμάτος οργή ένα ανθρωποκυνηγητό για να πιάσει  τη Μάνια αλλά εκείνη έχει ήδη ξεφύγει από το νησί…

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα συνέρχεται και ξαφνικά βλέπει μπροστά της τον Άγη και νομίζει ότι τρελάθηκε! Ο άνθρωπος που τόσο την αγάπησε και συγχρόνως την πρόδωσε με τον πιο  μακιαβελικό τρόπο τώρα ήταν μπροστά της ολοζώντανος και την ήθελε πάλι γυναίκα του!   Ο Άγης δείχνει ξεκάθαρα ότι την διεκδικεί και ο Κώστας έξαλλος ακούει την «γυναίκα του» πια να ανακοινώνει κυνικά ότι ανήκει στον Κώστα με ύφος αηδίας για τις μηχανορραφίες του Άγη!

Ο Φώτης πάει στην φυλακή και αντιμετωπίζει την Νίνα. Έχει σιχαθεί πια την γυναίκα που επί 33 χρόνια ήταν πιστός σαν σκυλί και μαθαίνει ότι εκτός από Λούπο εκείνη σκότωσε τον Κοπέογλου.  Αμέσως μετά πάει να βρει τον Θέμη με σκοπό να του πει όλη την αλήθεια και να διεκδικήσει το δικαίωμα του ως πατέρας.

Ο Αντώνης πάει στην φυλακή και παραλίγο να πνίξει την Αννίτα όταν ο Γιάννης τον τραβάει από πάνω της. Ο Αντώνης είναι ράκος γυρνάει στο κανάλι και τον περιμένει μια έκπληξη από την Μάνια ένα γράμμα που του λέει ότι η Πάολα είναι έγκυος και του αφήνει και την διεύθυνσής της !

Όταν ο Φώτης πάει στον Θέμη τον βρίσκει πάλι με τον Άγη και καταλαβαίνει ότι ο Άγης τα έκανε όλα αυτά για να κλέψει τα λεφτά των «7» και να γίνει ο καινούργιος Λούπο με την βοήθεια του αδελφού του που τον χρησιμοποιεί. Βγάζει όπλο ο Άγης, του ορμάει, και ο Φώτης πέφτει χάμω χτυπημένος. Ο Θέμης βρίσκεται σε δίλλημα όταν του λέει ότι είναι ο πραγματικός του πατέρας .. Ο Άγης ορμάει στον ξαπλωμένο χάμω Φώτη και προσπαθεί να τον πνίξει με τα χέρια του, ενώ ο Θέμης πρέπει να πάρει μια  απόφαση… ποιος να ζήσει;  και ποιος να πεθάνει;  βουτάει το όπλο και πυροβολεί τελικά τον Άγη. Πατέρας και γιος … «καθαρίζουν» τον χώρο με την βοήθεια των Αδελφών και φεύγουν για Κούβα…

Ο Πάνος παραιτείται από την CIA και πάει να βρει την Λένα.. γονατίζει και της κάνει πρόταση γάμου  και την ρωτάει αν θέλει να γίνει η ΖΩΗ ΤΟΥ…

image001.jpg

image002.jpg

image003.jpg

image004.jpg

image005.jpg

image006.jpg

image007.jpg

image008.jpg

image009.jpg

image010.jpg

image011.jpg

image012.jpg

image013.jpg

image014.jpg

image015.jpg

image016.jpg