To Τhe Mall of Cyprus και η G3 Great Games, αντιπρόσωπος του παιχνιδιού Just Dance, γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Χορού και σας προσκαλούν στο πιο ξέφρενο χορευτικό απόγευμα, με μουσική, χορό, παιχνίδι, δώρα και εκπλήξεις!

Στις 30 Απριλίου, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00, μια ειδικά διαμορφωμένη σκηνή θα υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους για να χορέψουν στους ρυθμούς του διασκεδαστικού χορευτικού παιχνιδιού Just Dance. Πάρτε λοιπόν τους φίλους σας και ανεβείτε στη σκηνή για να ακολουθήσετε τα βήματα του Just Dance και να γιορτάσετε τη μαγεία του χορού παρέα με επαγγελματίες χορευτές.

Και όλα αυτά για ένα καλό σκοπό, αφού για κάθε ώρα ατέλειωτου χορού στη σκηνή, το The Mall of Cyprus και η G3 Great Games θα προσφέρουν 500 ευρώ στον ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό Οργανισμό “Hope For Children” CRC Policy Center, που προστατεύει και προωθεί τα δικαιώματα των παιδιών στην Κύπρο.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι σχολές χορού Creativity Dance Studio, Kalla Dancing Studio, True Enforces of Advanced Movement, Rebel Dancers και Just Dance by Anastasia Hadjiefrem, και θα στηρίξει με την παρουσία της η Green Cola.

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου, με σκοπό να ενώσει όλους τους επαγγελματίες και μη χορευτές, πέρα από πολιτικούς, πολιτισμικούς και ηθικούς φραγμούς.

oosolxoxooelot.jpg