Δημοσίευμα από τη Βαρκελώνη επιμένει για το ενδιαφέρον της Τσέλσι προς το πρόσωπο του Λουίς Ενρίκε, βάζοντας όμως στο παιχνίδι και την Άρσεναλ σε περίπτωση που ο Αρσέν Βενγκέρ αποχωρήσει.  

Ο Βενγκέρ έχει συμβόλαιο στους «Κανονιέρηδες» ως το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο υπάρχει μία φήμη ότι ίσως αποχωρούσε από το τιμόνι στο τέλος της σεζόν αν η Άρσεναλ είχε μια πλήρως αποτυχημένη σεζόν.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, λοιπόν, ένας από τους προπονητές που θα εξέταζε σοβαρά η Άρσεναλ θα ήταν ο Λουίς Ενρίκε, τον οποίο έχει στη λίστα της και η Τσέλσι!

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αποφάσισε να διατηρήσει στον πάγκο τον Αντόνιο Κόντε, ωστόσο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ιταλός τεχνικός στο τέλος της σεζόν είναι πολύ πιθανό.

Όπως υποστηρίζει η Mundo Deportivo σε αυτή την περίπτωση η Τσέλσι θα χρειαστεί να κοντραριστεί με την Άρσεναλ για τον Λουίς Ενρίκε.

Καθοριστικό πρόσωπο για μία πιθανή κίνηση της Άρσεναλ προς τον Λουίς Ενρίκε είναι ο νέος διαπραγματευτής των μεταγραφών στους «Κανονιέρηδες», Ραούλ Σανλέχι, ο οποίος γνωρίζεται άριστα με τον Λουίς Ενρίκε από την Μπαρτσελόνα.